избор

Family-Law-Image-800x600

Живеј го својот живот вистински – отец Андреј Конанос

Живот без смисла и цел. Така секој ден ги оценуваш деновите кои си ги проживеал. Се мачиш со саати, се уморуваш, се досадуваш, старееш пред време. Сето тоа доброволно си го сугерираш себе…