Епископ Панкратиј

17799007_1662440470728713_293984729017445901_n

Господ влезе во Ерусалим

Природно е, на крајот на Четириесетницата да чувствуваме некаква измореност, па дури и изнемоштеност, но сепак треба да најдеме во себе сили и вдахновение, достојно да го сретнеме Христос, Кој оди на доброволно…