„Детската амбасада – За сите деца во светот“

6639-vo-prilep-se-odrza-tradicionalniot-boziken-rucek-za-500-deca-960x600-12

Во Прилеп се одржа традиционалниот Божикен ручек за 500 деца

Во Прилеп, на 07.01.2017 г., по 11-ти пат, по повод празникот на Христовото раѓање, во хотелот „Кристал Палас“, се одржа традиционалниот Божикен ручек, на кој учество зедоа околу 500 деца од цела Македонија….