Ден на Ангелите

ana-slika2

„Ден на Ангелите“ во Битола

Во пресрет на Свети архангел Михаил, децата од Битола што учат Етика во религиите, торжествено го спроведоа проектот: “Ден на ангелите”, како љубовна порака до сите наши сограѓани,