Дедо Мраз

download

Дедо Мраз е на покривот

Годинава е пуста, улиците се неосветлени, а новогодишните светилки станаа непозната атракција за градот кој порано беше поим за светла Нова година. Децата живеат во црно-бел свет, понекогаш во своите фантазии ја бараат…