charlie hebdo

311-600x375

За што сте: за убиство или вулгаризам?

Трагичното убиство на француските сатирици предизвика бурни расправи – па дури до повици насекаде да се печатат карикатури на Мухамед, што е сосема разбирливо. Терористичките акти – дејствија, се насочени, пред сè, да…