Архиепископ Охридски и Македонски г. г. Стефан

IMG_2086

Беседа на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан

ДА ЖИВЕЕМЕ ДОСТОЈНО НА ПОВИКОТ [1] Два повода нѐ собраа на оваа света Литургија – за истите молитвено да ги одбележиме. Прво – Неделата посветена на жената Самарјанка (Јн. 4, 5-26), подоцна позната како…