антиекуменизам

karulja007

Повеќе од 50 ќелии на Света Гора престанаа да го спомнуваат Вселенскиот Патријарх

Дискусијата, поврзана со документите од Критскиот Собор, а исто така екуменистичките изјави на Цариградскиот Патријарх Вартоломеј, кој соопшти дека на 24 април, 2017 г. планира за првпат да ја посети познатата екуменистичка општина…