Александар Михајлин

judo1

„СПОРТОТ – НЕ Е САМО РАБОТА НА ТЕЛОТО, НО И НА УМОТ И ДУШАТА“

РАЗГОВОР СО ЏУДО-МАЈСТОРОТ, АЛЕКСАНДАР МИХАЈЛИН Освојувач на сребрен медал на Олимписките игри во 2012 г, четирикратен светски шампион, 6 пати Европски шампион, 16 пати победник на турнирите на Светскиот куб, Гран-При, Големиот шлем,…