17 Ноември

54765487658-600x334

„Малечко чудо“ – песочна анимација на Ксенија Симонова

Специјално за 17 ноември, на Меѓународниот ден на предвреме родените деца (Ден на недоносените деца) Мајсторот за песочна анимација, Ксенија Симонова направи уште еден песочен филм, со наслов „Малечко чудо“.