ОНЛАЈН ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА МПЦ-ОА ОД ПРЕСПАНСКО-ПЕЛАГОНИСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА

Сите оние кои немаа можност лично да ја пополнат декларацијата, истата можат да ја пополнат онлајн со кликање на следниот линк:  «Онлајн Декларација»

 

0f1aeca39cb16877c03f7cb85da0253e-1

Поддржете ја иницијативата за потпишување на Декларацијата и истата масовно споделувајте ја!

Текстот на Декларацијата во PDF