Воскресна Вечерна богослужба во храмот Света Лидија – во Битола

На 09.07.2022 г., во предвечерието на Четвртата недела по Педесетница, Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар отслужи Воскресна Вечерна Богослужба во храмот „Света Лидија, во Битола.