Празнична Вечерна богослужба во манастирот „Свети Петар и Павле“, во село Црнеец

На 11.07.2021 г., во предвечерието на празникот на Светите апостоли Петар и Павле, Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, отслужи Празнична Вечерна богослужба во манастирот посветен на „Светите апостоли Петар и Павле“, во село Црнеец – Битолско.