Соопштение!

Возљубени во Христа, браќа и сестри!

Во пресрет на претстојниот празник, посветен на Светиот Наум, Охридскиот Чудотворец, при посетата на Светите храмови, повикуваме да се почитуваат пропишаните мерки од страна на Владата и здравствените институции за социјална дистанца и носење соодветни заштитни средства.