Промовирана книгата „Манастир Свети Илија“ од д-р Димитар Ќорнаков

На 03.10.2019 г., во манастирот „Свети Илија“, во село Мелница – Мариовско, се одржа промоцијата на книгата „Манастир Свети Илија“ од д-р Димитар Ќорнаков.