Богојавление во Јапонија (ВИДЕО)

Богојавленски Водосвет во Јапонија. Чиноначалствува Митрополитот Токијски и Јапонски Даниил, во сослужение на други клирици од Јапонската Православна Црква, во храмот на Воскресението Христово (познат како Николаи До) во Токио.