8-ми Ден – Списание на Австралиско-Новозеландската Епархија

Излезе 61-от број од Списанието „8-ми Ден“ на Австралиско-новозеландската Епархија.

Целиот број, можете да го преземете на следниот линк:

8miden
ПРЕЗЕМИ