Вечерна богослужба во манастирот „Вознесение Господово“ во Крушево

На 20.05.2015 г, митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, отслужи вечерна богослужба на манастирскиот празник, Вознесението Господово, во Крушево.

YouTube Preview Image