На кафе со сестра Васа – 22 епизода, Недела на св. Григориј Палама

Вашата кафе пауза, споделете ја со сестра Васа од Австрија, која ќе ни зборува за Неделата на св. Григориј Палама.
(со македонски субтитли)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ClgmVjCmgCQ[/youtube]