Бдение во манастирот „Успение на Пресвета Богородица“ во Јанковец

На 21.08.2015 г, по повод Богородичните пости, во манастирот Успение на Пресвета Богородица во Јанковец (Ресен), ќе се одржи сеноќно бдение со почеток во 23.00 ч. 

Бог да го благослови вашиот подвиг!