Божествената литургија во храмот Пресвета Богородица – Битола

Соопштение

На 22 декмври (недела) 2013 година ќе се одржи Божествената литургија во храмот Пресвета Богородица – Битола која ќе биде пренесувана директно на Првиот канал на Македонската телевизија со почеток во 8:45 часот.