Жени мироносици

ЖЕНИТЕ ВО СВЕТОТО ПИСМО НА НОВИОТ ЗАВЕТ – електронска книга

Во издаваштво на Преспанско-пелагониската епархија, во пресрет на Неделата на жените мироносици, излезе новата електронска книга  „Жените во Светото Писмо на Новиот Завет“.  Во целост, книгата може да ја прегледате на линкот подолу: