внатрешен живот

flower-asphalt-671x372

Тревките кои се пробиле низ асфалтот – Архимандрит Рафаил Карелин

    Една од сликите на моето детство, која ми се врежала во сеќавањето, тоа е густата трева која растеше покрај оградата на нашата куќа, која излегуваше во тивката ненаселена улица. Сега, таа…