Виктор Иго

15541451_1734254573567692_56852455260763149_n

Најпрвин, ти посакувам да сакаш – Виктор Иго

Најпрвин ти посакувам да сакаш, и сакајќи, исто да бидеш сакан. И ако не е така – брзо да заборавиш и откако ќе заборавиш – да не таиш омраза.