Веронаука

IMG_8817

Семинар на Асоцијацијата професори по Етика на религиите во Битола

На 28.10.2017 г., во Битола,  Асоцијацијата на професори по Етика на религиите одржа семинар на тема „Христијанското образование во Европа“. На семинарот се зборуваше за предизвиците со кои се соочуваат професорите и самиот…