театралност

divineback

За црковното пеење – Архиепископ Аверкиј Таушев

                Прашање: Согласно црковните канони и традиции, какво треба да биде црковното пеење? Одговор: Какво треба да биде црковното пеење, јасно укажува и цврсто утврдува 75-то…