Тајван

182484.p

Апостоли на XXI век. Мисија: Филипини, 2015

Православие на Далечниот Исток: Индија, Камбоџа, Лаос, Тајланд, Тајван, Филипините… се новите островчиња, каде започнува да се раѓа Православието.