Свети Цар Јустинијан

grigoriy palama i filipp

Свети Григориј Палама, свети Апостол Филип и свети цар Јустинијан

Денес ги празнуваме светите Григориј Палама, свети Апостол Филип и светиот цар Јустинијан. По нивните молитви, Господ да го испрати благослов над сите кои го почитуваат нивниот спомен.