свети Јован Богослов

ioantihon

Слово за свети Јован Богослов и свети Тихон Московски

Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух!  „Да зборувам на сите човечки јазици, па дури и на ангелски, штом љубов немам, ќе бидам бакар, што ѕвони, или кимвал, што ѕвечи. Да…