стар календар

st-tarso-1

Мајка Тарсо – Лично сведоштво

Драг… Да, вистина е, јас ја сретнав јуродивата (лудата) заради Христа, Тарсо. Всушност, јас поминав извесно време со неа во неколку прилики.