Смартфон

alipiy

Како свети Алимпиј стоел на столб 20 години?

– Па добро, оче, зарем приказната за човек кој стои толку години на некаков столб не звучи како бајка? – Во која смисла? Мислам, што ви изгледа бајковито? – Па, сето тоа. Ајде,…