Россотрудничество

pravoslavnaya iniciativa

ОТВОРЕН МЕЃУНАРОДНИОТ КОНКУРС ЗА ГРАНТОВИ „ПРАВОСЛАВНА ИНИЦИЈАТИВА 2017-2018 г.“

По благослов на Светејшиот Патријарх Московски Кирил, Координациониот комитет за подобрување на социјалните, образовните, информациските, културните и други иницијативи под покровителство на РПЦ, објавува за почетокот на Меѓународниот отворен конкурс за грантови „Православна…