Ромфеа

krit

Ромфеа го напушти Соборот на Крит

Новинарите од авторитетниот медиум за црковни новости Romfea, го напуштија Соборот на православните цркви на Крит, соопштува РИА-Новости. Раководството на еден од најавторитетните портали за животот на Црквата изјави за невозможноста за целосно и…