Псалми

i

Душеполезни молитвени размислувања – 1 дел

1) Господи, во јароста Своја не изобличувај ме![1]  Знам Господи, каков ужас и трепет ќе ме стигне, кога пред лицето на вселената, на Страшниот Твој Суд ќе ги отвориш сите гревови направени од…