прогрес

earth10062015

Философија на прогресот – преподобен Јустин Поповиќ

Постои некоја космичка завера против нашата планета, зашто никаде во вселената не се умира освен на земјата. Остров на смртта, единствениот остров на кој се умира, ете тоа е мрачната ѕвезда наша.