Пресвета Богор

DSCN5283

Слава на Успението на Пресвета Богородица – Трескавец

На  28.08.2015 година, во манастирот Успение на Пресвета Богородица – Трескавец, на празникот Успението на Мајката Божја, беше отслужена Божествена Литургија.