подвизи

0-02-05-624e59f559824c6e19eb56820acea092e9884e2cb6440f41dc10f28842bae31b_full

Духовниот живот е слобода

Во врска со вашето прашање за исповедта, монасите кои практикуваат секојдневна исповед, како содржина на нивниот секојдневен живот го имаат послушанието кон старешината на манастирот. И тие ја прават таа секојдневна исповед токму…