Патријарх Кирил Гундјаев

4013098

Патријархот Кирил со критика за современите тенденции на „Евровизија“

Претстојателот на Руската Православна Црква рече дека Русија има што да му презентира на светот врз основа на својата национална култура, – пренесува ТАСС.