Осет

avajustin1

Осет – отец Јустин Поповиќ

Чувствување [осет]! Кажете ми, каква е таа тајна во мене: чувствување. Во она што ние го нарекуваме чувствување, Бог соединил, стопил и слеал којзнае какви загатки и којзнае какви таинства. Осет – прекрасен…