Недела на Раслабениот

raslabeniot

Беседа во Неделата на Раслабениот – митрополит Антониј Сурожски

Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Сакам да го обратам вашето внимание на три црти од денешното евангелско четиво. Прво: колку е страшно да чуеме, дека овој човек 38 години…