муслимани

12510403_836928409766601_5168855307901670774_n

Почина муслиманинот, кој ги скри зад себе христијаните, за време на терористички напад – Кенија

  Муслиманскиот учител Салах Фарах, кој ги излезе и ги сокри зад себе патниците-христијани, за време на напад на терористи-исламисти на автобусот, почина во болница. Терористите од групата „Ал-Шабаб“ кои го нападнале автобусот,…