Монахиња Корнелија Рис

1280-sheltr-app-homeless-philadelphia

Бездомникот и Света Ксенија – чудо на Американска земја

Еден свештеник од Северна Калифорнија, служел во парохија од бивши евангелски христијани, кои преминале во православие. Кога нивната општина процветувала, а сеуште не била православна, кај нив доаѓале совршено различни луѓе за да…