МИА

mia

Божикно интервју со г. Петар, митрополит Преспанско-пелагониски и администратор Австралиско новозеландски

Македонската православна црква, Охридска архиепископија на пригоден начин, со Света архијерејска Златоустова литургија и со промоција на авторската книга „Духовната доктрина на Св. Климент Охридски“ ја одбележа 35. годишнината од денот кога во…