медицина

dushevni bolesti

Психијатријата во црковни рамки – 1 дел

-Протоереј Григориј Григорjев за здравствената нега на душевно болните Што претставува душевната болест од црковна гледна точка? Може ли свештеникот на себе да го земе товарот на лекар на душата – не само…