Куба

jovan shangajski

Архиереј – јеромонах Атанасиј Трајковски

            Завршувајќи ја Својата сеспасителна мисија на земјата, засекогаш ослободувајќи го човечкиот род од робувањето на гревот, смртта и ѓаволот, Воскреснувајќи од мртвите, за да ни покаже дека Он е патот, вистината и…