Кареја

267465.b

На Света Гора стапи на власт новиот состав од Свештената Епистасија

На 14 јуни, 2017 г., во административниот центар на Света Гора, Кареја, во соборниот храм на Протатонот се одржа редовната церемонија за предавање на управата на новиот состав на Свештената Епистасија – главниот…