исцеление

TSelebnye-svojstva-vody-na-Kreshhenie-900x598

„БОГ Е ПОСИЛЕН ОД СÈ!“ – ВИСТИНСКА ПРИКАЗНА

Овој настан се случил во очи на празникот на Крштението Господово (Богојавление), во еден далечно казахстанско градче. После претрпената тешка операција, во реанимација умирала тригодишната Даша. Таа не можела самостојно да дише по…