храна

HAL_EPIFANEIOS_13-2

Една кратка историја зошто треба да читаме молитва пред јадење

Отец Николај, кој живеел на островот Залит, секогаш пред да јадe читал долга молитва. Еден ден, кога имал работа во големиот град, морал да руча во јавен ресторан. Тој по своето правило спокојно…