Десница

desnica

Во Русија пуштен првиот православен видеоканал за лица со нарушен слух (ВИДЕО)

На 12 август, 2016 г., започна да се емитува првиот православен видеоканал за лица со нарушен слух „Десница“. Проектот, кој функционира на видеохостингот YouTube, се пополни со првите 10 видеа на гестикуларен јазик,…