боречки вештини

IMG_1931

„Вистинската сила е во помагањето на послабите“ – ексклузивно интервју со Стефка Јанковска Петковска

    На 31 Март оваа година,  Центарот за боречки вештини „Заншин“ – Битола ќе полни 5 години. Стефка Јанковска Петковска, 16 кратен државен првак, Вице балкански шампион, предана сопруга, посветена мајка, учител и…